Ayvalık`ta ‘Olpesido Kuşları Sergisi'

Ayvalık`ta ‘Olpesido Kuşları Sergisi

Ayvalık ilçesinde ``Olpesido Kuşları` temalı resim sergisi büyük ilgi gördü. 25 yağlıboya eserin yer aldığı ‘Olpesido Kuşları' Sergisi 17- 30 Eylül tarihleri arasında gezilebilecek

Ayvalık ilçesinde Ayvalık Belediyesi Orhan Peker Sanat Galerisi Salonunda açılan ``Olpesido Kuşları` temalı resim sergisi büyük ilgi gördü. Ressam Oğuz Demir’in yaptığı 25 yağlıboya eserin yer aldığı ‘Olpesido Kuşları’ temalı resimlerin bulunduğu sergi Ayvalık Belediye Meclis Üyesi Ufuk Ova ve yoğun bir davetlinin katılımıyla açıldı.          

Ayvalık’ta kültürel ve sanatsal faaliyetlere ayrı bir önem verdiklerini, Ayvalık`ın kültür ve sanat turizminde çok ilerde olduğunu vurgulayan Ufuk Ova, “Yılın belirli zamanlarında Ayvalık’ta yaz ve kış çeşitli sergiler, konserler ve söyleşiler gibi kültürel sanatsal etkinliklere ev sahipliği yapıyoruz. Türkiye`nin dört bir yanında sergi açmış, sanatı insanların ayağına kadar götürmüş Ressam Oğuz Demir`i bu kez de Ayvalıklı sanatseverle buluşturduk. Sergiye gösterilen yoğun ilgi Ayvalık`ın bir kez daha kültür ve sanat şehri olduğunu göstermiş ve bizleri de çok mutlu etmiştir” dedi.                                                    

1956 yılında Söke’de doğan Ressam Demir’in bu güne kadar 20`ye yakın kişisel sergi ve 30 civarı da karma ve yarışma içerikli sergi açtığını açıklayan Ressam Oğuz Demir, Ayvalık gibi bir kültür ve sanat yönünden zengin bir şehrinde sergi açmış olmaktan çok mutluluk duyduğunu bildirdi.                                                    

Ayvalık Belediyesi Orhan Peker Sanat Galerisi`nde Ayvalıklı Sanatseverlerin beğenisine sunulan ‘Olpesido Kuşları’ temalı resimlerin bulunduğu sergi 17- 30 Eylül tarihleri arasında gezilebilecek.

                                                                     ENVER DOLGUN

 



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı